Хто такий БОЄЦЬ ???


Боєць.
-Він боєць, він витримає ;
-Нічого він боєць по житті;
-Так,він технічний боєць.
В яких ще варіантах зустрічали Ви це слово?

Що для вас є слово "Боєць"? І кого ви вважаєте бійцем в повному значенні слова?
Цікаві запитання. Зразу навертається на очі кадри з якогось бойовика, персонаж з купою мязів, з неймовірною витримкою, який звичайно є майстром карате,або іншого бойового мистецтва. Чи багато Ви знайдете таких в повсякденному житті ?! Сумніваюсь.
Чи може Боєць - це не тільки згаданий вище образ.

А ось ці образи асоціюються з цим словом ?!
-Старенька бабця в трамваї, цей хлопець на стадіоні, соромязлива студентка, яку зачепиввипадково плечем на вулиці, на лавці в центрі студент з конспектом ...
Та ніби взагалі не в той бік занесло, скажете. А тепер глипніть з іншого боку.

Бабця в трамваї. Кожного дня вона Б"ЄТЬСЯ зі своїм положенням. Пенсія така, що песика - котрий єдиний в цьому становищі лишився з нею, утримувати важко... Від колишньої гордості лишився хіба суворий вираз обличчя. Всі сили йдуть на БІЙ з цим типовим в наш час положенням.

Хлопець, років 24, 7 година, а Він вже 10 хвилин як займається. Кожен ранок він в сутичці зі своєю лінню, яка в шкільні роки рулила його життям. Судячи по факту молодий чоловік веде в цьому поєдинку. Займатись зранку вже майже ввійшло в його звичку.

Всі Ми в цьому житті бійці. Хто бється зі своїми комплексами, хтось зі звичками, а хто з положенням.По ходу думок можна прикинути з чим БЄТЬСЯ ця соромязлива дівчинка, або цей хлопець з конспектом в окулярах...

Немає коментарів: